News: Timisoara Shopping Experience

Stiti ca imi place sa va anunt si pe voi de alternativele smart de shopping ce imi ies in cale si nu aveam de gand sa tin doar pentru mine super vestile pe care mi le prezenta Livia acum o saptamana, intr-o discutie interminabila la telefon. Extrem de entuziasmata, imi povestea ca si-ar dori ca timisorenii si cei din vestul tarii, sa aiba posibilitatea de a cunoaste experienta unui targ de shopping care reuneste pret de un weekend, designeri din toata tara. Fana declarata a creatiilor romanesti, Livia isi propune sa puna bazele celui mai mare eveniment de gen din vestul tarii si nu pot decat sa le aplaud si incurajez initiativa.

Designeri atat din Timisoara, cat si din alte orase ale tarii, isi vor expune si pune in vanzare creatiile, astfel ca ai ocazia nu doar sa ii cunoasti, ci si sa le admiri creatiile live si sa cumperi produse autohtone, care iti vor diferentia tinuta, intr-o mare de uniforme cumparate din Mall-uri.

Nu spun ca eu nu cumpar din magazinele mass-market, insa o fac responsabil si caut mereu alternative mai sanatoase de shopping, iar targul Shopping Experience exact asta face. Produsele handmade sau de designeri sunt realizate in serii mici, sau unele chiar unicate, fata brand-urile mass market care vand in toata lumea, sute de mii de produse identice, la o calitate destul de slaba si de multe ori produse in conditii precare, in tarile din lumea a 3a si care lezeaza grav mediul inconjurator. Un designer va fi mereu atent la croiuri, materiale si intreg procesul de creatie si producere, va crea locuri de munca la noi in tara si niciodata nu va sacrifica calitatea in favoarea cantitatii. Stiind toate aceste aspecte, mereu voi cumpara un produs autohton cu drag, stiind ca banii mei sunt investiti cu cap si nu doar aruncati pe piese sezoniere, la preturi supraestimate, copiate 1 la 1 dupa prezentarile marilor podiumiuri.

Iar daca esti designer si vrei sa intri in contact cu potentialii clienti din Timisoara, Livia iti asigura tot suportul pentru a-ti optimiza standul, pentru a-ti prezenta si promova produsele intr-un mediu optim si extrem de organizat.

Cand mai pui ca data evenimentului este 3-4 iunie, momentul perfect pentru a-ti improspata garderoba de vara, nu pot decat sa stau si sa astept cu nerabdare evenimentul!

PS: Livia mi-a soptit deja numele catorva expozanti si va spun sigur nu trebuie sa ratati acest eveniment!

TIMISOARA SHOPPING EXPERIENCE

CAND: 3-4 Iunie 2017

UNDE: CASA TINERETULUI, Timisoara

 

 

Advertisements

1 Comment

Write a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s