Ce spun mainile tale despre tine?

Cand vorbim de un ritual complet de frumusete, cu siguranta ne gandim si la ingrijirea mainilor. De la spalarea eficienta a lor pentru a indeparata bacteriile si mizeria, la hidratare cu creme si infrumusetare prin manichiura si accesorii, mainile noastre vorbesc TOTUL despre noi!

Insa pe cat de importanta este spalarea lor, sapunurile lichide usuca pielea mainilor de cele mai multe ori. Un sapun eficient nu doar curata in profunzime, ci si hidrateaza si catifeleaza, iar asta am aflat in ultimele doua saptamani, testand sapunul lichid Dove cu 1/4 crema hidratanta.

Dupa o iarna destul de aspra care si-a lasat amprenta asupra mainilor mele, manipularea diferitelor produse de curatenie sau detergenti in timpul curateniei prin casa, folosirea unei temperaturi extreme la dus, nu au facut altceva decat sa imi lase mainile uscate si aspre la atingere. Dove, singurul sapun cu 1/4 crema hidratanta, nu doar curata eficient, ci si hidrateaza inca de la prima utilizare!

Pe mine m-a convins COMPLET acum cateva zile, cand am plantat undeva la 100 de muscate si am stat toata ziua cu mainile in pamant, fara manusi. Imi simteam mainile ca un smirghel cand am terminat operatiunea, insa cu doar o spalare cu Dove, mainile mele si-au revenit instant, ba chiar nu am simtit nevoia aplicarii unei creme hidratante.This is what I call hardcore testing!

Ah, era sa uit, salutari din Salonic! Imediat ne imbarcam in masina spre Athena si toata lumea asteapta dupa mine sa dau PUBLISH acestui articol.:))

 

Advertisements

Write a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s