Chocolate Hues

Sigur ca a venit primavara si mi-am propus sa nu mai cumpar o perioada nimic in tonuri neutre sau nonculori, doar culori si printuri cat mai diverse.

Insa cateodata nu gasesc inspiratie in toate aceste mixuri eclectice de culori. In schimb, ma atrag tonurile de pamant, in diverse variante de texturi. Cred ca imi era pofta de ciocolata in dimineata in care am combinat maleta de catifea maro inchis cu pantalonii vintage Jil Sander cafea cu lapte. Sau mai bine zis ciocolata cu lapte. Culmea este ca pana si geanta si pantofii ma duc usor cu gandul la un topping de caramel. Cred ca mi-a scazut grav glicemia.

Si vorbind de accesorii, mi-am aruncat o privire spre pantofii desperecheati care inconjoara biroul, doar ca sa realizez ca oricat de neutra imi este garderoba din punct de vedere cromatic, incaltamintea este extrem de variata! De la saboti saptezecisti cu toc de lemn, la pantofi kitten heel pudrati, sandale strappy aurii, clasicii pantofi sport albi, sau pantofi de inspiratie retro cu platforma. Ca si forma, i-am ales pe cei din urma pentru look-ul acesta, gasiti pe BonPrix, pentru aerul usor retro si tonurile de maro.

ADM HOUSE VINTAGE TURTLENECK | VINTAGE JIL SANDER PANTS | H&M X MARNI BAG | BONPRIX SHOES | VINTAGE VETEMENTS BLAZER

Advertisements

2 Comments

  1. so sophisticated! love all the details in the outfit 🙂 (snake belt & shoes, or the green inner side of the sleeves)
    xx Eliane

    Like

Write a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s