Albirea Dintilor Acasa cu IWHITE2 Instant

Se spune ca zambetul este cel mai frumos accesoriu pe care poti sa il porti! Desi nu ma impac foarte bine cu dentistul, mereu am fost atenta la igiena orala si aspectul danturii mele. Saptamana trecuta am primit spre testare kitul IWHITE2 Instant, care promite dinti mai albi cu pana la 8 nuante, fara sa provoace sensibilitate dentara, ba chiar ajuta la fortificarea smaltului si a gingiilor si v-am promis ca va tin la curent cu rezultatele. Imi doream de ceva timp sa imi fac o albire cu benzi, insa ultima oara cand am folosit un produs de albire, am dezvoltat o sensibilitate dentara destul de neplacuta spre sfarsitul tratamentului.

Ce m-a atras cel mai mult la kitul pentru albirea profesională a dintilor este faptul nu conține peroxid de hidrogen , substanta care în anumite cantitati poate provoca sensibilitate sau dureri la nivelul dintilor si al gingiilor. In plus, datorită microcristalelor cu substanta activa si depozitelor de calciu din compozitie, kitul pentru albirea fortifica si restaureaza smaltul dentar, redandu-le albul natural.

Kitul contine 10 benzi de albire umplute cu gel (se recomanda a se folosi 5 zile consecutiv pentru cele mai bune rezultate), pasta de dinti si apa de gura. Benzile sunt extrem de usor de folosit, sunt flexibile, au marime universala, iar gelul este distribuit in asa fel incat gelul ajunge si in partea din spate a dintilor, pentru o albire uniforma. 20 de minute pe zi, timp de 5 zile este tot ce ai nevoie pentru a-ti reda albul natural al dintilor. Mai ales daca esti o persoana ca mine, care bea 3 cafele pe zi, vin rosu si multa ciocolata, ai nevoie de produs sigur care sa te ajute ori de cate ori simti nevoia de o dantura mai alba si mai sanatoasa.

Ce ai putea sa iti doresti mai mult de la un kit de albire?

*kitul este disponibil in farmaciile Sensiblu

Nu uita de video pentru un review mai detaliat al modului de utilizare si rezultatele finale:

Advertisements

Write a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s