Easy Like a.. Monday Morning

Nu am inteles niciodata persoanele din jurul meu care nu suporta ziua de luni, doar pentru ca este luni. Am si eu zile de luni groaznice, care incep rau si se incheie mai rau, insa incerc sa nu plec inca de duminica seara cu premiza ca luni va fi o zi groaznica. Andreas, in schimb, este exact pe dos. Ba chiar nu ii place nici duminica pentru ca ii aminteste ce zi urmeaza.

Pentru zilele rele de luni, modul in care iti incepi ziua este vital! Iata o formula care la mine functioneaza mereu:

  1. Imbraca ceva colorat, care sa te binedispuna si pe tine si pe cei din jur. Fiind o fana convinsa a esteticii Gucii din ultimele sezoane, mi-am ales un look strengaresc si colorat, cu ajutorul cardiganului Larrange si brosei atasate pe bereta.
  2. Pleaca la piata. Nimic nu este mai fermecator decat sa faci o oprire luni dimineata la piata pentru a te aproviziona cu lalele proaspete, covrigi cu foietaj, 2-3 reviste si desigur, cumparaturile saptamanale. Nu stiu de ce, dar piata are ceva special, ceva retro. Ceva ce nu vei gasi niciodata intr-un supermarket – traditie.
  3. Zambeste tutror, chiar si doamnei incruntate de la posta, trecatorilor curiosi ce te urmaresc intens cu privirea in timpul pozelor, chiar si individului de la semafor care claxoneaza frenetic, caci esti ocupata sa faci un selfie si nu ai vazut ca semaforul s-a facut verde. Zambeste, mai ales saptamana aceasta!
  4. Bucura-te de orice – de muzica de la radio, de soare sau ploaie, de gura de cafea, de o convorbire la telefon cu prietena ta – de absolut orice lucru marunt care in mod normal l-ai lua ca atare.

sf4sf10 sf5sf8sf9 sf6 sf10sf2sf7CARDIGAN AND BROOCH LARRANGE | SHIRT H&M | JEANS VINTAGE LEVI’S | BAG ANILEDA

signclear

Advertisements

1 Comment

Write a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s