Keep Calm and Mix & Match

Mi se intampla odata la ceva timp sa intru in pana de combinatii si idei de tinute. Pur si simplu totul devine blank in mintea mea si am impresia ca nu pot sa mixez nici macar o pereche banala de jeans cu o camasa. De obicei zilele astea se incheie cu o curatenie zdravana in haine, caci maldarele de piese probate si rasprobate se aduna langa oglinda, in dulap, in baie, pe canapea, ca o carare de firmituri ce o las in urma, poate, poate m-o gasi iar stilul.

Paradoxal, in aceste momente nu ma limitez la combinatii safe, clasice, caci asta nu m-ar scoate din pana de idei, ba din contra m-ar adanci si  mai mult. Ci incep sa mixez orice piesa imi pica in mana, texturi diferite, imprimeuri sau culori, sau pur si simplu piese din registre stilistice opuse. Sigur, sunt sanse mari sa dai gres, dar pana la urma 2017 este atat de permisiv in moda, incat o greseala poate deveni chiar salvarea tinutei. Si pana la urma, cine suntem noi sa judecam greselile vestimentare ale altora? Stilul personal nu se construieste din tinute banale, ci din creativitatea ta (crede-ma, e acolo, trebuie doar antrenata), ori creativ inseamna sa mixezi mereu, sa incerci chestii noi, sa gresesti!

In materie de moda, cea mai mare rezolutie care mi-am propus-o pentru 2017 este sa indraznesc mai mult, sa port ce vreau, cand vreau si cum vreau! 

sf3 sf4 sf5sf2

AVANT PREMIERE COAT | HUGO BOSS TURTLENECK | THRIFTED PLEATED SKIRT | BBUP BOOTS | GUESS BAG via UNICBRANDSsignclear

Advertisements

6 Comments

Write a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s