Leadership Feminin – the Woman 2017

Cate dintre voi ati participat vreodata la o conferinta de leadership, sau orice conferinta ori workshop dedicate dezvoltarii femeiilor atat pe plan personal, cat si pe plan profesional?

Poate prea putine, de aceea astazi vreau sa va povestesc despre The Woman 2017 – Conferinta de Leadership Feminin.

cover-13-februarie

THE CONFERENCE

Ajunsa la cea de-a VI-a editie a evenimentului, The Woman 2017 se va desfasura sub tematica ”Education, the power to change the world” si nu intamplator. Statisticile sunt dure – aproximativ 300.000 de tineri din Romania cu varste cuprinse intre 18 si 24 de ani au abandonat scoala in 2015, iar 377.000 de tineri sunt incadrati in categoria NEETS, adica persoane care nu urmeaza un program educational sau nu lucreaza, potrivit studiilor Eurostat. Astfel ca The Woman isi propune si anul acesta sa promoveze importanta educatiei pentru societate si rolul esential al femeii in procesul educational.

Timp de 2 zile, in 14 – 15 Martie , la Grand Hotel Italia din CLUJ, vei avea ocazia sa participi la sesiuni de workshopuri, prezentari, dezbateri, studii de caz si zona expozitionala. In 15 martie, femeile lider care au facut o diferenta in domeniul in care activeaza, vor fi premiate in cadrul Galei Premiilor The Woman.

THE SPEAKERS

 

ella-bjornsdottir-speaker-the-woman

Anul acesta, printre femeile lider anuntate ca speaker se afla Ella Bjorns, Senior Global Consultant pentru FranklinCovey Education, companie de talie globala care a lansat publicatii celebre precum 7 Habits of Highly Effective People sau Leader in MeCunoscută drept lider de opinie și trainer în sectorul educațional și business pentru peste 80.000 oameni din peste 40 țări, Ella a consiliat companii din sectorul public și privat din Asia și Orientul Mijlociu, Africa, Statele Unite și Europa. 90% dintre clienții companiei în care activează au fost incluși în lista Fortune 100, în timp ce 75% dintre ei se află în lista Fortune 500 ce include sute de companii internaționale, instituții guvernamentale sau educaționale.

daniela-teodorescu-speaker-the-woman-2017

Daniela Teodorescu, Redactor-Sef al revistei Avatanje.ro si arhitect al comunitatilor, a consolidat in jurul revistei pe care o conduce o comunitate de peste 2 milioane de oameni in 21 ani. Sub indrumarea Danielei, revista promoveaza conceptul de educatie moderna in Romania, propunand noi valori si modele educationale. De-a lungul timpului, prin intermediul cunostintelor acumulate, Daniela Teodorescu s-a implicat in actiuni de advocacy si lobby, promovand egalitatea de sanse si sustinand campanii sociale adresate mamelor singure, familiilor monoparentale sau femeilor cu dizabilitati. Daniela s-a alaturat in acest an comunitatii The Woman in calitate de speaker la eveniment, tocmai din dorinta de a motiva si promova femeia lider.

  Inscrierile pentru noua editie a Conferintei The Woman au inceput pe site-ul oficial: http://www.thewoman.ro/conference. Inscrie-te si tu acum si beneficiaza de o  reducere de 10% cu codul: THEWOMAN10ST

signclear

 

Advertisements

1 Comment

Write a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s