I Couldn’t Live Without..coffee?

Incearca sa iti imaginezi dimineata fara cafea. Stiu, e un efort prea mare si o imagine prea dureroasa, zice tipa din spatele ecranului care la ora 9.30 AM se afla la a doua cana de cafea. Tousi, incearca. Deja te simti iritata, nu ai stare si parca nu reusesti sa iti incepi ziua, te certi cu colegii, parca nici pofta de mancare nu ai si in mod cert nu vei avea o zi usoara. 

Ok, acum imagineaza-ti dimineata cu cea mai buna cafea. Stiu, crezi ca esspresorul tau se descurca binisor si punga aia de Illy este o cafea de calitate, sau ca stii sa prepari cafeaua la ibric. Dar eu vorbesc de cafea adevarata, proaspat macinata din cele mai aromate boabe, proaspat prajita si preparata pana la rang de arta, de la clasicul esspresor, pana la cele mai bizare ustensile sau prese. Multa vreme nu am avut unde sa ma bucur de o asemenea experienta in Hunedoara, asta pana a aparut Neos Cafe si a lor licoare magica. Fie ca esti amator de un shot intens de ristretto sau un grande Americano, Corina si Benoit sunt mereu prezenti si dornici sa iti prepare cafeaua exact asa cum iti place mai mult. Iar pe noi ne gasesti mereu intr-un colt chicotind, purtand prea multe bijuterii si adaugand putin zahar brun, peste spuma de lapte si inimioara atent desenata de Corina!

Dar mirosul..mirosul care te loveste cand intri in micuta cafenea de pe George Enescu..

sf5sf4sf2 sf3 sf9 sf10ppsf1sf6LIGHINTHEBOX.COM PRINTED DRESS & FISHNETS | BELLE BIJOU JEWELRY | ZARA FAUX FUR COLLAR | VINTAGE PATENT BELT | ISABEL MARANT pour H&M HEELS

 

Location: Neos Cafe Hunedoara

signclear

Advertisements

5 Comments

Write a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s