Holiday Giveaway

GIVEAWAY time!

Am facut echipa cu ADM House Concept Store si vrem sa va daruim un cadou de Sarbatori – un voucher in valoare de 100 de lei, cu care puteti achizitiona produse de imbracaminte, incaltaminte sau accesorii pentru tine sau cei dragi. De data aceasta giveaway-ul  este valabil doar local, mai exact zona Hunedoara, Deva, Hateg, Calan, Simeria sau orice alt oras din judetul Hunedoara, unde considerati ca puteti sa va mobilizati fizic pana in magazinul aflat in orasul Hunedoara, str. Avram Iancu nr.3.

ADM House reprezinta printre altele si proiectul meu de suflet, un boutique axat pe vintage si reciclare, pe piese preowned, de la cele mai basic branduri pana la marci si produse de lux, de la preturi de 5 lei, pana la preturi de 500 de lei. Asa ca fa cunostiinta cu ADM House si castiga voucherul de 100 de lei, urmarind 3 pasi simpli:

LIKE paginii de facebook ADM HOUSE AICI

LIKE paginii de facebook STYLE IS FRESH AICI

SHARE acestui articol pe Facebook (gasiti butonul de facebook la sfarsitul postarii )

Giveawayul incepe chiar acum si se incheie in data de 12 Decembrie, castigatoarea urmand sa fie aleasa prin platforma random.org. Succes si shopping fericit!

UPDATE: Castigatoarea voucherului stabilita prin intermediul platformei random.org este Popa Flory. Felicitari castigatoarei si ramaneti aproape deoarece urmeaza foarte curand un nou giveaway!

sf10sf6sf7 sf8

ADM HOUSE VINTAGE SHIRT & SWEATER & H&M PANTS | VINTAGEBAZAR EARRINGS | TEZYO BOOTTIESsignclear

Advertisements

7 Comments

Write a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s