Centru Vechi si Beculete

Nu este ca si cum Hunedoara se remarca prin arhitectura, sau prea mult bun gust, insa Centrul Vechi, chiar si asa stirbit si uitat de vreme, are farmecul lui. Incepand cu cromatica ostentativa si neuniforma a cladirilor, continuand cu detaliile superbe ale cladirilor lasate in paragina sau omorate prin renovare, podul acela rece si industrial, pana la Catedrala impunatoare si cafeneaua accea indoielnica de pe colt cu iz parizian, pe care eu o ador, tot acest mix estetic intre frumos si urat, pare ca functioneaza.

Asa ca in spiritul plimbarilor printr-un presupus Centru Vechi, mi-am luat paltonul Max Mara, basca cu animal print si pe fundalul unui soare prietenos, m-am pozat, inca o data, pe strazile Centrului Vechi.

sf8

sf3 sf2

MAX MARA VINTAGE CAMEL COAT | THRIFTED WOOL SWEATER (probably knitted by a grandma) | H&M OTK BOOTS & BERRET | H&M at MARNI BAG | ATMOSPHERE SKIRT

PS: Daca tot sunt off topic si in afara subiectelor de blog, vorbind de reforme inexistente in Hunedoara, nu pot sa ignor scandalul ‘beculete’ iscat pe facebook zilele astea. Cohorta a sintetizat intr-un minut jumate’ si pe un beat catchy, exact ce trebuia spus si ar trebui auzit de multi. Desi e treaba grea cu ironia fina.

signclear

Advertisements

2 Comments

Write a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s