Shoes and Black Friday

Semnele sunt clare, se apropie fulgerator Black Friday-ul romanesc, desi parca toata luna Noiembrie a fost cuprinsa de febra Black Friday, ofertele din magazine debutand cu mult inainte de ziua oficiala. Si oricat de bine ar suna in teorie, in practica, Black Friday este o forma de manipulare in masa, ce promoveaza consumerismul, in timp ce noua ne este servita de multe ori mai degraba o iluzie decat ocazia de a cumpara un bun la un pret mult mai mic – pe sistemul “transport gratuit” sau “30 de lei discount pentru orice comanda”, a se citi in paratenza, scris cu litere de liliputan:”(pentru comenzi mai mari de 399 lei)”.

DAAAR, exista si campanii extrem de asteptate si ofertante si exact despre asta vreau sa va povestesc! De fapt, postarea de astazi ar trebui sa fie despre pantofi. Nu stiu ce sta scris pe listele voastre de shopping, dar eu pentru Vinerea Neagra am un singur scop: PANTOFI.

Cei de la TEZYO ne invita anul acesta sa luam startul in Maratonul Black Friday, in Cursa Casual, Elegant sau Sport, prin cardurile de fidelitate Otter Distribution, care iti acorda privilegiul de a vizualiza si cumpara produsele reduse cu doua zile inainte de Black Friday. Fa-ti cardul chiar acum, pentru a accesa de maine reducerile de Black Friday, in loc sa astepti pana Vineri, cand stocurile s-ar putea sa fie in defavoarea ta.

SOLICITA CARDUL AICI

sf15 sf16 sf17

MARATONUL BLACK FRIDAY

Selectia mea:

PANTOFI

GHETE

BOTINE

CIZME

sf5 sf8

sf1sf6sf4sf10sf2ESPRIT DRESS | PNK CASUAL BLAZER | TEZYO SHOES | VINTAGE CASADEI BAG | VINTAGEBAZAR BROOCHsignclear

Advertisements

1 Comment

Write a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s