Cum a fost la Cincis Summer Fest #4

Eram datoare cu o postare inainte asteia, I know, my bad! Trebuia sa va povestesc de evenimentul de la Cincis si sa va arat un tutorial de hairstyle pentru festival, insa de joi, totul s-a desfasurat pe fast forward si nu am reusit sa va scriu pe blog. Amanam tutorialul, deoarece inca avem o gramada de festivaluri la care vrem sa ajungem, asa ca vom dedica o sectiune festivalurilor – what we need, what to wear, how to survive!

Cincis Summer Fest este cam singurul festival local de muzica si cu siguranta singurul ce promoveaza cultura bass, iar anul acesta motto-ul pare a fi BIGGER, BETTER, STRONGER. S-au adunat peste 700 de oameni la lacul Cincis, zona care meritata vizitata si sustinuta din plin, in ciuda starii groaznice a drumului si imaginii dezolante pe alocuri, a lacului inghitit de boscheti si nepasare in general. 

Anyway, sunt si persoane carora le pase, atat de promovarea zonelor locale superbe, cat si de promovarea unor evenimente care lipsesc in oras. Cei de la High Kulture au initiat festivalul acum 4 ani, in fiecare an s-a tinut in aceasi perioada si in aceasi locatie – mid July, camping Madalina (cute name coincidence, right?), Lacul Cincis.

Insa ce difera de la an la an este faptul ca festivalul devine tot mai atractiv – anul acesta ne-am distrat cel mai tare si sa simtit o  prezenta in numar destul de mare pentru Hunedoara. Asa ca ma bucur ca hunedorenii incep sa iasa din case si sa guste feeling’ul de festival! Am pozat, am filmat, am ras mult, am dansat, am vazut prieteni vechi, ne-am facut prieteni noi si am participat pentru prima oara la un festival, cu un stand de ADM HOUSE Concept Store, asa ca da, festivalul a fost un real succes. Sa vedem pozele si video-ul  (a bit shaky though):

sf1sf01sf25

sf22

sf32

sf19 sf33sf4 sf5 sf16

‘Till next year!

signclear

Advertisements

Write a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s