Handmade in Romania

sf3sf1sf9sf11sf5sf17

sf16sf12sf18

sf2 sf14H&M STRIPED BLOUSE, SANDALS & HAT | aNILEDA PATCH, METALLIC BAG | VINTAGE SHORTS & SCARF

Saptamanile trecute, Adelina (n.b.  Anileda – designer local de genti si accesorii de piele din Timisoara) posta pe facebook un set de modele noi de genti, cu patch-uri. Stiti si voi ce amploare au luat piesele vestimentare si accesoriile cu patch-uri si printuri patchwork anul acesta, ca urmare a supra-popularului si omniprezentului trend boho, iar gentile ei intra cu siguranta in categoria MUST HAVE. Dupa cateva zile, Adelina imi scrie sa imi aleg o geanta de ziua mea – e clar, the bag has to be mine! Am ales-o in varianta gri metalizat, cu bareta de umar. Este cea mai haioasa si usor de purtat geanta pe care o detin si nu a trecut niciodata neobservata.

Adelina este genul de antreprenor care si-a inceput bussines-ul de la 0 si stim cu totii ca astfel de bussines-uri au cele mai multe sanse sa creasca mari, pentru ca sunt genul de afaceri pornite din suflet si facute cu multa pasiune, iar asta se vede! Ea se ocupa de tot, de la designul gentiilor si alegerea materialelor, la confectionarea lor in atelierul personal, la poze si promoting, comenzi, you name it. Gentiile sunt realizate handmade, din piele naturala, sau sintetica, majoritatea modelelor sunt customizabile, sunt lucrate foarte atent si pot fi comandate online, prin Facebook sau din shop-ul online (in the making). Prin preturi excelente si o calitate ireprosabila, dar mai ales prin mai ales prin valoare estetica autentica, gentiile handmade Anileda depasesc cu mult atat produsele din magazinele mass market cat si gentiile la suprapret, ale designeriilor renumiti. Un produs si un brand 100% romanesc, pe care il voi sustine mereu cu drag!

Din serie gentiilor MUST HAVE semnate de Adelina, am bifat clutch-ul camel cu franjuri, iar dupa geanta cu patch-uri, am ochit un rucsac tare fain si geanta de plaja in colaborare cu rogojini.com.

You go girl!

signclear

Advertisements

2 Comments

Write a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s