In my bag today + fashion news & features

sf7

Azi a fost una din zilele acelea nebune, in care ai o gramada de lucruri de rezolvat si chef de nimic. Asa ca va puteti imagina ce bine ma simt acum, in sfarsit pe canapea, cu muzica in surdina si o Corona rece, in timp ce va scriu voua ultimele noutati. Singurul aspect al tinutei pe care ma concentrez maxim in zilele aglomerate este geanta, de fapt continutul gentii, caci sunt putin maniaca si car jumate din casa dupa mine. Azi am ales sa burdusesc genta Emporio Armani castigata la concursul Elle, pentru ca este neutra, versatila si extrem de incapatoare desi are o dimensiune relativ mica.

Today was one of those crazy days, when you got a lot of errands to run but no mood to do it. You may imagine how good I now feel, laying on the couch with some music on and a cold Corona, while I write you about the latest news. The only aspect I focused on today’s outfit was my bag, actually what’s in my bag would be more correct said, cause I tend to be a lunatic and carry half the house with me. Today I chose to fill up the Emporio Armani bag I won at an Elle contest, for it is neutral, versatile and extremly spacious though it’s a rather small bag.

sf9sf2sf6sf8sf5sf4sf3

SF10

Nu stiu daca ati observat noul format al revistei Glamour, insa eu am cumparat-o astazi si sunt incantata atat de noul layout cat si de continut! Cu un format cu 40% mai mare, la fel ca editia americana, revista ne propune luna aceasta cele mai HOT subiecte ale verii, travel, festivaluri, editoriale cu iz de vacanta, shopping practic si tinute perfecte pentru vara, dar si propuneri de costume de baie.

I don’t know if you noticed the new Glamour Romania magazine format, but I bought it todays and was thrilled about both the layout and the content. With a 40% bigger format, just like the American issue, the magazine holds for this month, the hottest topics of the Summer, travel, festivals, vacation oriented editorials, practical shopping and the perfect summer looks and swimsuits suggestions. 

sf1.1cover-104-netsf11

Inainte sa inchei postul va las cu interviul prin care am avut onoarea sa ii raspund Danielei Macism la cateva intrebari in legatura cu blogul, dar si cu ziua petrecuta cu Instagram-ul celor de la Catwalk15 in cadrul campaniei #instagramtakeover. M-am distrat de minune cu contul Catwalk15 si v-am tinut la curent cu toate aspectele si activitatile din ziua respectiva. Cat despre interviul de pe tendinteinmoda.com, sunt extrem de mandra de el si ii sunt extrem de recunoascatoare Danielei ca m-a ales pentru sectiunea ei de interviuri din cadrul blogului, pe care va invit sa il cititi, eu tot timpul gasesc inspiratie acolo. 

Before I end this post, I would like to show you the interview Daniela Macsim took me and my day spent with Catwalk15‘s Instagram account, for their #instagramtakeover campaign. I had a blast with their account and kept you updated to all my activities from that day. As for the interview on tendinteinmoda.com, I am extremely proud of it and extremely grateful to Daniela for choosing me for her interview section on her blog, which I invite you to read, I know I always find inspiration there.

catwalk15catwalk15

FIND HERE THE FULL DAY WITH CATWALK15

SF13

 

“Buna, Madalina! Pentru inceput, spune-mi cateva lucruri despre tine. Ce ocupatie ai in offline?

Buna, Daniela! Ma numesc Madalina Gugila si sunt autorul din spatele blogului personal de moda styleisfresh.com. M-am nascut in Hunedoara, unde si locuiesc in prezent, acum aproape 24 de ani (in 10 iunie este ziua mea, yay!). Am terminat Designul ambiental la Facultatea de Arte si Design in Timisoara, unde am si locuit timp de 4 ani, insa tare mi-as fi dorit sa termin Designul vestimentar.

Viata mea in offline este destul de complexa, duc o activitate atat de variata incat nici o zi nu devine monotona. Mi s-a oferit sansa sa activez ca fashion editor si stilist pentru revista locala de moda si lifestyle Altfel., unde, timp de un an pot sa zic ca mi-am realizat stagiatura, mi-am realizat portofoliu si am inteles pe deplin ce inseamna cu adevarat munca de stilist si munca pentru o revista. Desi in prezent mi-am incheiat colaborarea cu ei, lucrez in continuare pentru diferite brand-uri sau persoane fizice ca stilist.

Pe langa stilism, meserie pe care as dori sa o dobandesc prin studii de specialitate, aprofundez si sa o imbratisez total in viitor, ma ocup de o linie de bijuterii handmade, de la branding, la aprovizionare, design, realizare si comenzi, Gems by styleisfresh.com reprezinta un mic pas in familiarizarea cu procesul de creatie, dincolo de partea teoretica invata in facultate.

Insa, ce imi ocupa cel mai mult timp, este administrarea complexului turistic detinut de parintii mei. Este o afacere de familie, o afacere care cuprinde o pensiune, un restaurant cu sala de evenimente si o piscina deschisa publicului, afacere la care zi de zi, punem umarul, de la egal la egal, parintii mei, eu, iubitul meu si restul angajatiilor din firma.

Cand ti-ai inceput activitatea de blogger si de ce ai luat decizia sa iti faci un blog personal?

 Activitatea mea de blogger a debutat la inceputul anului 2014, intr-un mod firesc, ca o extensie a unui stil de viata pe care il aveam deja – pasiunea pentru moda, frumos si arte in general si afinitatea catre tot ce este legat de creatie, produs si fotografie. Pentru mine, moda reprezinta un limbaj de exprimare, o necesitate, o parte din mine pe care as pastra-o indiferent daca as avea blogul sau nu….”

 GASITI AICI VARIANTA COMPLETA A INTERVIULUI

sign

Advertisements

1 Comment

Write a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s