Fashion Fridays Winter Fair

sf40

Saptamana trecuta, din 16 pana in 18 decembrie, a avut loc targul de moda si design Fashion Fridays si am participat in cadrul evenimentului ca expozant si designer cu brandul propriu de bijuterii handmade gems by STYLE IS FRESH. Imi doream de mult sa incep treaba asta si desi am pornit de nici doua luni, succesul care l-am avut la targ mi-a confirmat viziunea si munca grea depusa in acest sens. De targul Fashion Fridays am povestit de foarte multe ori aici, chiar anul trecut postasem o galerie cu pozele de la editia din primavara. De atunci, targul a crescut cu fiecare editie, ajungand sa fie un eveniment social de neratat si o alternativa mult mai sanatoasa a magazinelor din mall. Pe langa designerii de imbracaminte, incaltaminte si accesorii, editia aceasta vizitatorii s-au bucurat si de standuri cu decoratiuni sau cosmetice profesionale, o zona de lounge , un bradut caritabil si multa voie buna in general.

Desi ii stiam pe majoritatea designerilor, am fost surprinsa sa intanlesc oameni noi, oameni a caror munca imi era necunoscuta, oameni de valoare care trebuie promovati mai mult. Designerul meu preferat din cadrul targului a fost, fara indoiala, Ana Marchetanu, cu a ei colectie Solitude. Am intanlit toate emotiile si starile in creatiile ei, un pic de vechi dar si un pic de nou, o colectie delicata dar puternica in acelasi timp, piese construite si deconstruite, texturi organice, ce provin din medii naturale, dar si texturi inspirate din jungla urbana, din betoanele citadine. O colectie a contrastelor in general, o colectie artistica in care sunt sigura ca Ana a investit multa munca si emotie.

Cat despre gems by STYLE IS FRESH, pentru cei ce nu imi stiu inca munca, bijuteriile sunt handmade, facute de mine cu multa pasiune, sunt piese extrem de personale si cu personalitate, o colectie de bijuterii pentru persoanele cu un spirit liber si cu un stil bine conturat. Plecand dintr-o zona boho, gypsy, ce se regaseste in elementele specifice stilului – cristale naturale brute, banuti, ciucuri, charm-uri – am vrut sa integrez acest stil boho, nomad chiar, in viata de zi cu zi, in mediul urban in special. Asa ca lanturile masive, straturile si suprapunerile de elemente si pietrele de tip rhinestone ancoreaza bijuteriile intr-o zona boho-glam-urbana. Daca v-am facut curiosi nu ezitati sa aruncati o privire pe pagina de facebook.

Mai departe va las sa descoperiti editia de iarna a targului Fashion Fridays din imagini deoarece trebuie sa inchei aici, inca mai am de cumparat doua cadouri si o gramada de prieteni de colindat!

MERRY CHRISTMAS!

Advertisements

Write a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s