Visiting Sofia Afrenie

sofia afrenie atelier lifestyle fashion blogger fall purple turtleneck designer

RO:

La inceputul saptamanii aveam in agenda o programare care o asteptam cu drag si nerabdare. Am plecat spre atelierul Sofiei Afrenie cu doua task-uri in minte – sa experimentez noua ei colectie si sa aleg cateva piese pentru editorialul de moda din numarul de decembrie al revistei Altfel. Sofia Afrenie, pentru cei care nu ii stiu numele, este deja un brand bine inradacinat in scena fashion a Timisoarei. De-a lungul colectiilor sale, stilul usor glam al Sofiei s-a conturat tot mai mult, astfel ca piesele ei sunt usor de recunoscut si se evidentiaza prin cusaturile perfecte, croiurile feminine dar edgy, culori vibrante si in general profesionalism si creativitate.

In timp ce urcam scarile spre atelier, auzeam vocea Sofiei undeva pe fundal – ‘pe aici’ i-am zis lui Andreas tragandu-l usor de brat. Atelierul Sofiei este exact cum imi imaginam un atelier de designer – spatios, extrem de lumios, inalt si incarcat cu multa energie pozitiva. Eram nerabdatoare sa imi prezinte piesele din ultima colectie si sa incerc o tinuta. Am vazut multe texturi, croiuri frumoase si piese perfecte pentru sezonul rece – de la paltoane structurale, texturi irizante, catifea si materiale groase, pana la decupaje si tricoturi oversized. Sofia a intins mana si a luat de pe stander o maleta de catifea, mov-regal si o fusta de aceasi culoare, cu talie inalta, pliseuri si aplicatii metalice pe tiv. Pusesem deja ochii pe maleta mov, iar fusta intr-o nunata mai deschisa s-a potrivit perfect. Cat timp am povestit despre colectie, despre scena actuala a modei, despre evolutia designerilor si bloggerilor, Andreas a imortalicat in cateva cadre atmosfera calda din atelier si tinuta aleasa de Sofia.

Sofia Afrenie ramane unul dintre designerii mei locali preferati si experienta de la atelier mi-a confirmat profesionalismul si pasiunea care se vad in hainele create de designer si mai ales daruirea spre o profesie artistica care i se potriveste ca o manusa.

sofia afrenie atelier lifestyle fashion blogger fall purple turtleneck designersofia afrenie atelier lifestyle fashion blogger fall purple turtleneck designersofia afrenie atelier lifestyle fashion blogger fall purple turtleneck designersofia afrenie atelier lifestyle fashion blogger fall purple turtleneck designersofia afrenie atelier lifestyle fashion blogger fall purple turtleneck designersofia afrenie atelier lifestyle fashion blogger fall purple turtleneck designersofia afrenie atelier lifestyle fashion blogger fall purple turtleneck designersofia afrenie atelier lifestyle fashion blogger fall purple turtleneck designersofia afrenie atelier lifestyle fashion blogger fall purple turtleneck designersofia afrenie atelier lifestyle fashion blogger fall purple turtleneck designer

 

maleta si fusta Sofia Afrenie/ sandale H&M

Advertisements

3 Comments

Write a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s