Schimb de haine – editia de primavara

Asa cum ne-au promis, cei de la Sfera Timisoarei organizeaza o noua editie a proiectului “Schimb de haine“, a treia la numar, o editie de primavara, mai atent organizata si asteptata de toata lumea. Eu am fost la a doua editie si incarcata cu o sacosa cu hainute pe care nu le mai purtam am intrat in D’arc determinata sa fac un schimb pe cinste si sa las o parte din hainute ca donatii. Pe langa faptul ca mi-am gasit lucrusoare originale si unice, care le folosesc constant, am fost placut surprinsa de numarul mare de oameni prezenti si doritori si de activitatile extra organizate in jurul evenimentului.

Anul asta ne vedem tot in D’arc, sambata in 22 martie, incepand cu ora 17, asa ca faceti-va curat in dulapuri si aduce-ti la eveniment haine curate sau accesorii si intr-o stare buna pentru schimb si nu uitati si de hainute pentru donatii, tot ce se colecteaza va fi donat centrului de femei abuzate Sf. Maria a Apostolilor. Initiativa Sferei promoveaza astfel caracterul civic, reciclarea hainelor, moda si socializarea, produsele locale si donatiile in scop caritabil.

Eu deabea astept sa particip cu cateva hainute, sa particip la activitatile de make up, hair style si manichiura si la atelierul Mihaelei Motisan unde am de gand sa imi rup, cos si reinventez o pereche de blugi si un tricou, e uimitor cata unicitate si originalitate poti sa adaugi in outfitu tau cu doar o foarfeca.

1186729_219583241574171_645169974_n

 

Advertisements

Write a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s