Altfel magazine – 2 days left

pozapostVeste mare şi bucurie şi mai mare, peste două zile, vineri, în 28 februarie apare primul număr al revistei Altfel şi odată cu primul număr al revistei începe şi prima mea colaborare oficială care sunt sigură că va fi una de durata şi prielnică pentru blog şi pentru mine în general. Revista Altfel este o iniţiativa pe care Timişoara o necesita, o iniţiativa materializată atât în print cât şi în online şi se va distribui gratuit în Timişoara. Despre Altfel:

“Totul a început cu o cafea de seară şi o nevoie crescândă de a acţiona.

Revista Altfel este publicată de oameni obişnuiţi, pentru oameni obişnuiţi.De ce? Pentru că oamenii obişnuiţi gândesc altfel, sunt altfel şi citesc altfel.

Revista Altfel este un spaţiu de relaxare, un prieten care îţi spune poveşti, te amuză şi te informează. Ne adresăm omului obişnuit, care îşi doreşte mai mult decât cuvinte, care îşi doreşte să se facă auzit, să iasă în evidenţă şi să aibă parte de o experienţă cu totul nouă în ceea ce priveşte zona de print.

Oricine simte că are ceva de spus poate participa cu articole, feedback şi sugestii. Dorim ca Altfel să devină o voce a comunităţii, în cadrul căreia oamenii să se regăsească şi pe care să o citească cu plăcere la o cafea, într-un moment de respiro, singuri sau cu prietenii. Promovăm o emoţie, acel sentiment de relaxare ce intervine când te afunzi în paginile unei reviste publicată parcă special pentru tine.

Intenţionăm să demonstrăm că print-ul încă are un viitor şi că nimic nu poate înlocui sentimentul ce te încearcă atunci cand întorci paginile unei reviste creată cu plăcere, atenţie şi pasiune. “

1620532_10200894984336922_1760659549_n

Aportul meu la revista va consta în rubrica de modă. În toate articolele şi subiectele ce le voi aborda un lucru este clar, nu vorbesc din poziţia unui expert sau guru al modei ci din experienţă personală şi mai ales pasiune. Eu una sunt super excited şi deabea aştept să mă văd vineri cu primul număr în mâna!

image_01

facebook.com/CitesteAltfel

citestealtfel.ro

Advertisements

Write a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s